• Subpagina Banner 2

Het team

Juffrouw Lea Groep 1-2

Juffrouw Lea
Groep 1-2

Ik ben Lea Bakker en ben werkzaam op de Sint Jozef school als groepsleerkracht in groep 1/ 2. Dit doe ik op maandag, dinsdag en donderdag. Het is een uitdaging de kinderen een omgeving te bieden waarin zij zichzelf kunnen zijn en zich op hun eigen manier kunnen ontwikkelen. Spelenderwijs werken wij heel erg hard en leren wij elke dag heel erg veel. Naast al dat harde werk is er zeker ook ruimte voor een hoop plezier. Het blijft bijzonder om te zien en te horen hoe deze kinderen tegen de wereld aankijken: open, eerlijk en met een flinke dosis humor. Dit maakt het werken in deze groep elke dag weer een feestje!
Juffrouw Sandra  Groep 3-4

Juffrouw Sandra
Groep 3-4

Ik ben juffrouw Sandra. Op maandag en dinsdag werk ik in groep 3/4, op woensdag en vrijdag in groep 1/2. Ik vind het heerlijk om les te geven aan al die kinderen van verschillende leeftijden. Zo blijf ik betrokken bij alles wat er op ons schooltje gebeurt. Verder ben ik lid van de MR en de GMR.
Juffrouw Yvonne  Groep 3-4

Juffrouw Yvonne
Groep 3-4

Ik ben Yvonne Soetens. Op woensdag, donderdag en vrijdag ben ik de leerkracht van groep 3/4. Samen met Rafke ben ik de vertrouwenscontactpersoon van onze school. Werken met kinderen blijft boeiend en uitdagend en het geeft voldoening om een bijdrage te mogen leveren aan de ontwikkeling van het kind, daarom werk ik al vele jaren met veel plezier in het onderwijs.
Meester Willem Groep 5-6

Meester Willem
Groep 5-6

Mijn naam is Wim van der Bruggen. Op school beter bekend als meester Willem. Samen met juffrouw Sandra werk ik in groep 5/6. De kleinschaligheid is merkbaar in een combigroep van 5/15 leerlingen. Als extra activiteit verzorgt onze groep, vooral vanaf het voorjaar, de schooltuin. Ik ben er op ma-di-wo-do.
Juffrouw Rafke  Groep 5-6

Juffrouw Rafke
Groep 5-6

Hallo ik ben Rafke. Ik werk op donderdag en op vrijdag. Op donderdag sta ik in groep 5-6 en op vrijdag in groep 7-8. Daarnaast ben ik samen met Yvonne de interne contactpersoon van de school. Ik vind het erg belangrijk dat een kind lekker in zijn vel zit en met plezier naar school gaat.
Juffrouw Carola  Groep 7-8

Juffrouw Carola
Groep 7-8

Ik ben Carola Kluijtmans en al vele jaren enthousiast juf in de bovenbouw. Prachtig om mee te mogen maken hoe kinderen zich op deze leeftijd ontwikkelen. Door in te spelen op de verschillende behoeftes van kinderen, is elke dag weer anders. Ook als Kanjercoach kan ik mijn hart ophalen met de oudere leerlingen van school. Samen maken we zo van elk jaar een leerzaam jaar.
Juffrouw Kim  Interne begeleider

Juffrouw Kim
Interne begeleider

Mijn naam is Kim van Oirschot en ik ben de Intern Begeleider van de Sint Jozef school. Ik werk op dinsdag en donderdag. Ik ben verantwoordelijk voor de ondersteuning aan leerlingen met extra onderwijsbehoeften. Ik vind het een uitdaging om de leerlingen wat te leren en er voor te zorgen dat ze plezier hebben in wat ze op school doen. Verder zit ik in de MR van onze school.
Meneer Joep, directeur

Meneer Joep, directeur

Mijn naam is Joep van den Hout en ben directeur van deze prachtige school. Ik woon in Middelbeers samen met mijn vrouw Maartje en mijn twee dochters. Samen met het team wil ik er voor zorgen dat de kinderen een fijne en leerzame tijd op de St. Jozef hebben. Voor vragen en opmerkingen kunt u altijd bij mij terecht. De deur staat open en de koffie is klaar.
0189

0189

footer image
Copyright 2015 St. Jozef Haghorst. Alle rechten voorbehouden.
Website gerealiseerd door: websitesvoorschool.nl