• Subpagina Banner 2

Nieuwsbrief 1

Nieuwsbrief St. Jozef Haghorst

Donderdag 31 augustus

Nieuw schooljaar

Het team van basisschool St. Jozef wenst iedereen weer een fijn schooljaar. We zijn dit jaar gestart met 64 leerlingen. Voor het eerst zijn we gestart met een drietal groepen, waarbij we op verschillende momenten extra handen van onderwijsassistenten en stagiaires in de groep hebben. 
Ook ontvangt u maandag de kalender, deze staat al wel op onze site.

Infoavonden

De infoavonden staan ook weer gepland. Deze avonden zullen er iets anders uit zien dan dat u van ons gewend bent. Verdere informatie volgt nog.
Maandag 11 september voor groep 1,2-3 en groep 7-8
Dinsdag 12 september voor groep 4-5-6.
Beide avonden zijn van 19.30 uur tot 20.30 uur.School bibliotheek

Ook dit jaar kunnen de kinderen weer boeken lenen in onze bibliotheek. Nieuw dit jaar is dat er iedere eerste woensdag van de maand een leesconsulent van bibliotheek Hilvarenbeek aanwezig is. U kunt dan vragen stellen over geschikte boeken voor uw kind. Zij is dan aanwezig van 12.15 uur tot 12.45 uur.

Gymtijden

Voor de groepen 3 t/m 8 zijn de gymlessen gepland op dinsdag en donderdag. groep 3-4 en 5 gymmen op dinsdag in de ochtend. De andere lessen zijn in de middag.

Digihelden

Op vrijdagmiddag krijgen de kinderen van groep 5 t/m 8 les van Digihelden. Digihelden biedt de kinderen allerlei digitale vaardigheden aan.

Jarigen deze periode

‚Äč1 sept. Senna Gr. 8
7 sept. Vaya Gr. 8


Stopmotion filmpjes groep 8
juffenverjaardag groep 1 tm 4
footer image
Copyright 2015 St. Jozef Haghorst. Alle rechten voorbehouden.
Website gerealiseerd door: websitesvoorschool.nl