• Subpagina Banner 2

Nieuwsbrief St. Jozef

Nieuwsbrief St. Jozef Haghorst

Donderdag 15 juni

Plaatje schooljaar 2017-2018

Afgelopen dinsdag heeft de MR ingestemd met het plaatje voor volgend schooljaar.

Groep 1-2-3 komt op maandag en dinsdag bij juffrouw Lea en op woensdag, donderdag en vrijdag bij juffrouw Yvonne. Ook zal juffrouw Lea er een aantal donderdagen extra zijn.
Groep 4-5-6 komt op maandag, donderdag en vrijdag bij juffrouw Rafke en op maandag,  dinsdag, woensdag bij juffrouw Emmelie.
Op maandag zijn juffrouw Rafke en juffrouw Emmelie samen aanwezig in de klas.Juffrouw Emmelie is nieuw op onze school, ze is nu werkzaam op een school in Eindhoven. In één van de volgende nieuwsbrieven zal ze zich voorstellen.
Groep 7-8 blijft bij juffrouw Carola en op woensdag bij juffrouw Lea.
Juffrouw Kim zal op dinsdag en donderdag aanwezig zijn voor IB taken.
Ook zijn we nog bezig met het benoemen van een onderwijsassistente voor een aantal dagen. Zo willen we nog meer extra handen in de klas creëren.
Afstuderen

Komend jaar zal juffrouw Marieke haar eindstage op onze school lopen. Dit houdt in dat ze het eerste half jaar op dinsdag en donderdag in groep 1,2-3 zal zijn en het tweede halfjaar nog een dag extra. We wensen Marieke veel succes met haar afstudeerstage.
Juffrouw Marieke loopt nu ook al stage in groep 1-2 bij Juffrouw Lea.

Honden

We zien steeds vaker honden op het schoolplein. Een aantal kinderen is hier bang van. We willen dan ook vragen of u de hond aangelijnd wilt houden. Honden in de school zijn verboden. U kunt ze dan even vastleggen aan het hek van de speelplaats.

Film groep 7-8

Woensdag 28 juni wordt de film gepresenteerd die door groep 7-8 is gemaakt. De kinderen zijn er druk mee bezig geweest en we zijn erg benieuwd naar het resultaat.

Juffendag

De juffen van groep 7-8 vieren op donderdag 22 juni hun verjaardagen. De juffen van groep 1 t/m 4 vieren hun verjaardag op donderdag 6 juli. Via de leerkracht ontvangt u meer informatie.

Eindgesprek

 Het einde van dit schooljaar is weer inzicht. Ook krijgt uw kind binnenkort zijn tweede rapport. De leerkracht kan u dan nog uitnodigen voor een gesprek mits dat nodig is. Natuurlijk bent u ook vrij om een gesprek aan te vragen.

Schooljournaal

Er staat weer een nieuw schooljournaal online. Dit journaal is gemaakt door leerlingen van groep 7-8

Jarigen deze periode

Bjarn Gr. 8
Rogier Gr. 7
Vera Gr. 2
Raf Gr. 5juffenverjaardag groep 1 tm 4
Nieuwsbrief St. Jozef
footer image
Copyright 2015 St. Jozef Haghorst. Alle rechten voorbehouden.
Website gerealiseerd door: websitesvoorschool.nl